Навряд чи можна знайти кращу опцію для різдвяних свят, аніж смачний ароматний узвар. Жодних зусиль і неймовірний ефект, особливо, якщо подати його охолодженим. 24 Канал радить спробувати найпростіший рецепт, яким поділився портал Cookpad.

Не пропустіть Як зробити знаменитий царський Олів'є: треба замінити два інгредієнти

Рецепт узвару

  • Час: кілька годин
  • Порцій: 10

Інгредієнти:
– 4,5 літра води;
– 250 – 300 грамів сухофруктів;
– цукор – до смаку.

Приготування:

  1. Сухофрукти добре промийте (у мене суміш з яблук і груш) та залийте водою.

  2. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте цукор (я використовую приблизно 3 столові ложки) і вимкніть вогонь. Залиште компот настоюватися на 4 – 5 годин.

Смачного!

Зберігайте – стане у пригоді: новорічні коктейлі з ігристим.