Просто і святково: яєчня у беконовій "чашці" – почніть день з гарним настроєм

9 січня 2025, 10:55
Читать новость на русском

Коли звична яєчня набридає, настає час для експериментів. І цей точно заслуговує на те, аби інколи ставати частиною ранкового ритуалу.

Яйця та бекон – це той дует, який обожнюють абсолютно всі. Їх можна поєднати у дуже цікавий та оригінальний спосіб, що 24 Канал пропонує зробити за рецептом Food Network

Цікаво Лише яйця та тунець: швидка закуска, яка перетворить будь-який день на свято

Рецепт яєць в беконі 

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 12 

Інгредієнти
– 12 смужок бекону;
– 2 червоні картоплини, тонко нарізані (заокруглені кінці викидаємо);
– 12 яєць;
– 1 болгарський перець (дрібно нарізаємо);
– 2 столові ложки дрібно нарізаної цибулі;
– соус для подачі. 

Приготування: 

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. 
  2. Кожен шматок бекону оберніть навколо форми для кексів, щоб створити кільця. 
  3. На дно кожної "чашки" покладіть скибочку картоплі та трішки болгарського перцю.
  4. Поставте в духовку на 10 – 12 хвилин, поки бекон не стане хрустким та світло-коричневим по краях. 
  5. Виймаємо форму, вбиваємо в кожну "чашку" по яйцю та ставимо в духовку ще на 10 хвилин, щоб яйця приготувалися. 
  6. Перед подачею можна посипати шніт-цибулею або полити улюбленим соусом. 

Смачного!

Швидко та смачно: готуємо відоме на весь світ буріто з куркою.