Буріто – це чудова опція після важкого робочого дня. Треба лише тортилья та найпростіші інгредієнти, аби насолодитися смачною вечерею. 24 Канал пропонує за нагоди скористатися рецептом "Шуба".
Читайте також Бульйон вийде прозорим як озеро: який секрет про воду для страви знають досвідчені господині
Рецепт буріто
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 тортильї;
– 1 куряче філе;
– 40 грамів соєвого соусу;
– 1 червоний болгарський перець;
– 1 помідор;
– 100 грамів твердого сиру;
– 2 листки салату;
– 2 зубчики часнику;
– приправа для курки, сіль та перець до смаку.
Приготування:
Промийте філе, обсушіть його та натріть сіллю, перцем і спеціями. Додайте соєвий соус і оливкову олію. Загорніть філе у фольгу і запікайте протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Помийте та обсушіть овочі і салат. Обмастіть перець і помідор олією, загорніть окремо у фольгу і запікайте при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
Поріжте запечене філе на скибочки. Очистьте запечені овочі, видаліть серцевину з перцю і наріжте його соломкою, посоліть. Дрібно наріжте часник. Сир натріть на грубу терку.
На тортильї викладіть листя салату, зверху розмістіть скибочки м’яса, овочі, часник і сир. Загорніть краї тортильї всередину і щільно згорніть її рулетом.
Підсмажте буріто на сухій гарячій сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Подавайте гарячими.
Смачного!
З ними не зрівняється навіть італійська випічка: рецепт швидких рулетиків з лаваша.