Укр Рус
27 січня, 22:35
1

Спробуєте раз – закохаєтесь назавжди: запікаємо пекінську капусту – замінить будь-який салат

Запікаємо пекінську капусту Запікаємо пекінську капусту

Пекінська капуста не тільки корисна, а й дуже смачна. Потрібно лише кілька інгредієнтів, щоб перетворити її на смачну та особливу страву.

Запечена пекінська капуста з травами – це те, що повинно бути в кулінарному арсеналі кожної господині. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Смачненьке".

Цікаво Ця паста врятує завжди: легка закуска з буряка, яка потішить італійськими нотками

Рецепт запеченої пекінської капусти 

  • Час: 30 хвилин 
  • Порцій: 6

Інгредієнти
– 1 пекінська капуста;
– 2 столові ложки олії;
– 2 столові ложки соєвого соусу;
– 1 чайна ложка меду;
– прованські трави, улюблені спеції та сіль до смаку. 

Приготування

  1. Капусту нарізаємо кружальцями по 2 – 3 сантиметри товщиною. Хвостик та качан краще прибрати. 
  2. Змішуємо олію, соєвий соус та мед. 
  3. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо кружальця капусти та змащуємо соусом.
  4. Зверху посипаємо улюбленими спеціями та травами. 
  5. Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. 

Смачного!

З сьомгою та вершками: таких смачних дерунів ви ще точно не їли.