Усі шукають цей секрет: як запекти картоплю, щоб була наче з багаття – треба лише 1 інгредієнт
- Для "вогняного" ефекту картоплю варіть 15 хвилин у шкірці, обсушіть, обкачайте в борошні і запікайте з олією.
- Соковита курочка добре поєднується з картоплею, її можна приготувати без маринаду.
Печена картопелька – це завжди смачно, ситно й ароматно. А ще ви легко можете додати їй "вогняного" присмаку та хрусткості!
"Ефект вогню" завжди додає стравам особливої апетитності, як у вигляді, так і у смаку. Як відтворити його вдома при запіканні картопельки – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Pysznosci.
Читайте також Чим можна замінити яйця у випічці: неочікувані варіанти, які прийдуть на допомогу
Як запекти картоплю, що була наче з вогню?
Потрібно виконати кілька простих маніпуляцій. Найперше – пропарити картоплю прямо у шкірці. Ретельно миємо, кладемо у воду та варимо не довше 15 хвилин з моменту закипання.
Одразу зливаємо воду та обсушуємо картоплю паперовими рушниками.
Запікаємо картоплю в особливий спосіб / Фото Pixabay
Тепер – секретний інгредієнт. Кладемо картоплю у посуд з кришкою, додаємо 2 столові ложки борошна та добре струшуємо, щоб вона покрилася ним з усіх боків.
Збризкуємо картоплю підігрітою олією – і ставимо у духовку. Так ваша картопля буде смачною, матиме хрустку скоринку та ніжну середину, наче її справді готували на вогні.
Що приготувати з картоплею?
- З картоплею чудово смакуватиме соковита курочка.
- Є спосіб приготування, з яким вона буде дуже соковитою навіть без маринаду.