"Звичайні кавоварки мають однакові закладки — 6 чи 8 грам на еспресо, і далі воно є основою для приготування всіх інших напоїв. У нас не так. У нас варіюється і закладка кави та води, і молока, і сиропу, і різний вид піни, і різна температура приготування напою в середині апарата. Тому кавовим гурманам ми намагаємось дати такий смак, який їх задовольнить", — розповів директор з роздрібних продажів "ВОГ РІТЕЙЛ" Денис Кудін.

Секрет смачної кави не лише в найкращому обладнанні, але й правильно обсмажених зернах. Їх ексклюзивно для WOG CAFE постачає німецька компанія, яка спеціалізується на цьому вже 120 років. Саме такі зерна дають особливу пікантну гірчинку.

Експерименти з обсмаженням кави дозволили зробити дуже цікавий смак. І ця сполука німецької та швейцарської якості й української любові до продукту дозволила зробити напої, які жоден бариста повторити не може. Тому що цей апарат єдиний у світі може робити 4 види пінки. Бариста може зробити гарячу і м’яку, а апарат — холодну і тверду. І це він може зробити в одному напої,
— зазначив директор з маркетингу "ВОГ РІТЕЙЛ" Віталій Ткаченко.

Про високу якість та смак кави свідчить її популярність серед клієнтів. За 4 роки обсяги продажів цього напою збільшилися аж у 5 разів.