Ресторанний довідник "Gault-Millau" дав ресторану "Finjan" тринадцять із двадцяти пунктів.

”Вони роблять добрий продукт, їхня їжа смачна. Вона проста та насичена - тут багато смаків. Тому ми вирішили, що цей ресторан може або ж мусить увійти до нашого довідника”, - каже редактор бельгійського видання "Gault-Millau" Філіп Лімбурґ.

У кризові для Європи часи модним стає дешеве. Також свою роль у популярності закладу зіграло те, що сюди заходили попоїсти шеф-кухарі інших ресторанів після роботи: шаурма працює до пізньої ночі. Власник пишається визнанням своєї праці.

”Для мене це означає визнання тієї праці, яку я робив усі ці роки. Я намагався робити якнайкраще для клієнта. Аби все було найкращої якості”, - каже власник закладу "Finjan" Йосеф Чачам.

Шаурма "Finjan" розташована в модному районі на півдні Антверпена. Згадка в "Gault-Millau" зробила цей заклад справді культовим.