”Це дуже гостинне місце і воно має особливу історію. Ми добре це усвідомлюємо і відчуваємо велику відповідальність, адже ми формуємо уявлення людей про Румунію”, - каже шеф-кухар ресторану Casa Doina Добре Тюдор.
У Casa Doina вам запропонують типову румунську кухню, яка є унікальною сумішшю різноманітних стилів із відчутним впливом італійської, турецької та балканської кулінарних традицій.
”Я хочу Вам запропонувати типову румунську страву – осетер по-королівськи”, - каже Добре Тюдор.
Кладемо моркву, селеру та кабачок у сковорідку і недовго їх смажимо. Тепер приправляємо філе осетра. Додаємо гриби. Трохи білого вина, а також, що дуже важливо, сметану для соусу.
”Тепер куштуємо соус. Осетер готовий, коли у нього хребет відділяється від філе. Але його ще треба трохи готувати”, - зазначив шеф-кухар.
Коли риба готова, її разом з овочами викладають на тарілку.
”Ось наш осетер по-королівськи. Тут у нас також румунська ікра. Її завжди слід подавати першою перед такою стравою, як ця”, - каже шеф-кухар ресторану Добре.
Делікатес подають з білим вином. Стравою можна поласувати в оновленому залі ресторану, або ж у Камі – румунській сільській кімнатці з відкритим вогнем. В цій атмосфері відвідувачі можуть не лише посмакувати румунськими наїдками, але й більше дізнатися про країну.
”Ми хочемо, аби відвідувачі залишали наш ресторан з відчуттям бездоганності. Ми прагнемо, аби наш заклад відображав гостинність румунського народу”, - каже шеф-кухар ресторану Casa Doina Добре Тюдор.