Над створенням солодкого селища чаклували 6 майстрів. Окрім неабиякої фантазії знадобився й чималий список інгредієнтів.
“Стандартний набір – яйця – 1800 шт., 50 кг цукру, меду, муки біля 30 кг, порошок для печива – пів кілограма, пів кілограма кориці, імбир для запаху – ви самі можете відчути. Цукерок 50 кг, ну і вершкового масла”, - каже головний кондитер Марія Товстолипкіна.
Відтак, в композиції 30 будиночків з печива, кожен прикрашений по-іншому карамельками, мармеладом, шоколадом та кокосовою стружкою. Дахи домівок щедро вкриті снігом із білкової піни, доріжки до них встелені різнокольоровими льодяники. Залізницею до будиночків розвозять цукерки, а іграшкові чоловічки катаються на дзеркальному катку. Над створенням солодкої казки кондитери працювали 10 днів.