Про це заявив директор Центру досліджень постіндустріального суспільства і професор Вищої школи економіки в Москві Владислав Іноземцев в інтерв'ю виданню "Новое Время".
Так, за його словами, через заборону імпортної свинини, відбувається дефіцит цього продукту, тож виробники зменшили кількість свинини в ковбасі.
"Дуже багато скандальних випадків, коли сметана плавиться, якщо до неї піднести запальничку – через те, що замість нормального молока використовують незрозумілу масу. Те ж саме у сирах, величезна кількість фальсифікату. Смакові якості продукції знизилися дуже сильно", – наголосив експерт.
Читайте також: Італія раптово виступила проти санкцій щодо Росії
При цьому він наголосив, що попри таку ситуацію, пересічні росіяни продовжують вірити – їхня країна піднімається з колін.
"Підтримка влади дуже сильна, а альтернативні варіанти відповідей на основні виклики, з якими стикається країна, практично не чути", – додав Іноземцев.