Відвідувачі Королівської школи кінної їзди можуть вивчити тут усі хитрощі цього мистецтва. У центрі Хереса ви знайдете статую, яка свідчить про багатолітню історію вирощування коней.

Багатим життям іспанське місто живе і вночі. Місцеві вино та херес відомі у всьому світі. Цей винний погріб може похвалитися великим вибором - близько ста тисяч бочок.
Деяким з них понад три з половиною століття. Багата культура цього регіону та м’який клімат зробили його популярним серед туристичних фірм. У вечері тут можна також насолодитися андалуським фламенко.

А тим часом кухарі в Альфонсо Кейтерінг готують обід для 120 людей. Багате меню є свідченням того, що немає потреби жертвувати кількістю заради якості. Кухарі, які обслуговують різноманітні бенкети та вечері, працюють у ресторані Ель-Боске. Заклад вважають одним з найкращих у Хересі. Власники хочуть, аби так тривало і надалі.

”Ми пропонуємо високоякісні страви, для яких використовуємо усі основні інгредієнти, наприклад оливкову олію, хвіст бика чи шинку. Але нашою фірмовою стравою є риба. Недалеко звідси зустрічаються два моря. Вони забезпечують нас чудовою рибою. Бог нам також подарував хорошу землю, яка допомагає виготовляти добрі вина та херес. Їх ми теж використовуємо для наших страв”, - каже власниця ресторану El Bosque Сара Родрігес.

Херес зокрема входить до страви, якою шеф-кухар Мануель Кордоба поділився з нами. Нарізану цибулю він злегка підсмажує на маслі. Потім додає до неї муку, сіль та перець і помішує це все.

Тоді до страви виливає трохи хересу, води та вершків. Одночасно кухар підсмажує маленькі помідори, кабачок та оливки на сковорідці. Коли соус стає густим, Мануель додає рибу і ставить страву у піч. За 5 хвилин окунь у вершковому соусі з хересом можна подавати.

З іспанської ель-боске перекладається як ліс. Відповідно і ресторан оточений пальмами. Херес відомий своїм ярмарком коней. Цей захід є одним з найулюбленіших свят мешканців міста.