Георг також дуже цінує командну роботу. Генрі Кюнле - його права рука на кухні.
Із самого ранку кухар іде на город, аби назбирати там прянощів - кервелю, тмину та стягникрову. Для своїх кулінарних творінь Флор вирощує ціле розмаїття трав.

”Аби надати смаку їжі, можна замість великої кількості солі і перцю використовувати прянощі”, - каже шеф-кухар Георг Фльор.

Георг Фльор та його дружина Кірстен відкрили свій ресторан у рідному місті Зінген-Уберлінген у 1990 році. Елегантний та затишний заклад може вмістити лише 20 відвідувачів.

Цього омара подаватимуть з картопляним салатом. Георг любить поєднувати вишукані середземноморські продукти із німецькими. Кулінарне мистецтво німецький кухар вивчав як вдома, так і у сусідній Франції. Нині він один з найкращих майстрів своєї справи у Німеччині.

Зараз Генрі Кюнле нарізає та приправляє картоплю сіллю, перцем і оливковою олією. Це все. Просто, скажете ви, але дуже смачно.

”Омар з картопляним салатом - одне з найпопулярніших замовлень в нашому ресторані. Ми поєднуємо місцеву страву з екзотичним омаром. Мені справді це подобається. До омара також добре пасує соус з телячої голови, а також шматочки смаженої картоплі”, - каже шеф-кухар Георг Фльор.

Спершу на тарілку кухар викладає картопляний салат та додає прянощів. Виливає на сковорідку трохи оливкової олії, кладе півцибулини та знову прянощі. Потім смажить шматочки омара. На кожен його бік - по п’ять хвилин. Згодом викладає на сковорідку м’ясо із клешень.

Олію не потрібно надто нагрівати, бо м’ясо омара може стати жорстким. Як тільки все готове - кухар викладає омара на салат, а на довершення - картопля та соус.

”Цей регіон має багато чого середземноморського. Коли я проїжджаю повз озеро, села, людей, - мені це все нагадує середземноморський регіон. Тому я готую так, як я готую”, - каже шеф-кухар Георг Фльор.

Визнання Георг Флор здобув у 1993 році, коли його нагородили зіркою Мішелін. Це був один із найзворушливіших моментів у кар’єрі шеф-кухаря.