Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Пряма трансляція на
      Останні випуски

      Готель Bareiss

      Ресторани світу -

      Готель Bareiss розташований у місті Байрсброн, у серці німецького гірського масиву Шварцвальд.

      Завдяки старанням шеф-кухаря Клаус-Петера Лумппа ресторан готелю нагородили трьома зірками Мішелін.Клаус-Петер Лумпп (шеф-кухар ресторану Bareiss, Німеччина): "Готель має чимало закладів харчування, втім найвідомішим є ресторан Bareiss. Тут ми подаємо страви французької кухні з середземноморськими нотками. Велику увагу ми приділяємо смаковим властивостям наїдків. Ми не використовуємо якихось особливих засобів - ми просто зосереджуємо свої зусилля на приготуванні страв, які добре смакують."П’ять днів на тиждень Лумпп і його команда вигадують незабутні наїдки. У меню ви знайдете як комплексні обіди, так і окремі страви. Кухар знайшов трохи часу, аби приготувати щось і для нас.Клаус-Петер Лумпп (шеф-кухар ресторану Bareiss, Німеччина): "Я приготую для вас трояндочку з морських гребінців, прикрашену ікрою."Для страви потрібні морські гребінці, соус з лайму, цибуля-різанець, картопля, ікра та сіль. Спершу гребінці кухар акуратно нарізає.Клаус-Петер Лумпп (шеф-кухар ресторану Bareiss, Німеччина): "Шматочки мають бути дуже тонкими і рівними, інакше вони не приготуються рівномірно."Тепер нарізку викладають у вигляді трояндочки і готують за допомогою кухонної паяльної лампи.Клаус-Петер Лумпп (шеф-кухар ресторану Bareiss, Німеччина): "Робота дуже делікатна. Треба вважати, щоб не пригоріло."Тепер кілька слів про гарнір.Клаус-Петер Лумпп (шеф-кухар ресторану Bareiss, Німеччина): "Це печена картопля. Додаємо масло та приправи. Масла потрібно майже стільки скільки і картоплі. Це надає їй чудового смаку."Страву викладають на тарілку і прикрашають цибулею-різанцем і соусом з лайму.Тепер трошки горіхового масла і солі.Клаус-Петер Лумпп (шеф-кухар ресторану Bareiss, Німеччина): "І врешті найважливіше - трохи ікри. Якщо страва погано приготована, вона не триматиметься купи."Делікатес готовий - трояндочка з морських гребінців, прикрашена ікрою.Клаус-Петер Лумпп (шеф-кухар ресторану Bareiss, Німеччина): "Смачного. Сподіваюся Вам сподобається."Це лише одне з не багатьох творінь, якими Клаус-Петер вразив критиків ресторанного гіду Мішелін, які у листопаді 2007-го відзначили його старання одразу трьома зірками.
      powered by lun.ua
      Пропозиції партнерів
      Коментарі
      Залиште відгук