Всім секретам виноробства українця навчив тесть. Тепер він разом з дружиною-грузинкою перетворив цю справу на бізнес. Хоча сам чоловік себе знавцем-виноробом не вважає. Каже, що справжній майстер справи – тесть-грузин. Його сім'я з діда-прадіда робить ароматне та натуральне вино.

Тож українець поки лише вивчає усі секрети. Адже у цій справі значення має все – де виріс виноград, як іде ферментація і головне яка технологія.

Щоправда, реалізовувати вино в Грузії не так просто, бо тут велика конкуренція. Тому клієнтів беруть натуральністю. У вині від українця – ані цукру, ані жодних додатків. Хто сумнівається, пропонують дегустувати. Тож цих україно-грузинських виноробів в Тбілісі вже добре знають.

Читайте також: Чим корисне щоденне вживання вина