Всі знають, як їх готувати та люблять ними ласувати. Ось так виглядають галушки, якщо їх готує майстер своєї справи.

"Кухарі, які тут живуть, повинні знати все про галушки", - каже шеф-кухар Клаус Гандер.

Втім, прихильники високої кухні зазвичай готують галушки для своїх колег. Для відвідувачів є дещо інше. Наприклад - молюски та креветки, різноманітні страви з чорними трюфелями, морозиво з червоним вином або м’ясо куріпки. Для приготування використовують лише найкращі продукти.

Та коли до села Вілландерс, що у долині Ісарко, прибувають голодні мандрівники, без галушок - на столі не обійдеться. Готують їх тут з натхненням.

"Кубики білого хліба потрібно добре змочити молоком, але не надто сильно. Це справді легко готувати. Всього шість складників. Формуємо галушки і кладемо їх у воду. Так у нас роблять впродовж тисяч років. Смажимо цибулю близько 10 хвилин, поки вона не стане золотистою. Це додає цибулі смаку. Якщо смажити її лише 4 хвилини, вона буде напівготовою. Смак цибулі потрібно розкрити", - каже шеф-кухар Клаус Гандер.

Тепер Клаус додає бекон - тільки найкращий. Саме час вимішати це все з хлібом та додати яйця. Вимішувати треба ретельно та ніжно.

"Ми отримали тісто. Даємо йому постояти 10 хвилин і тоді формуємо з нього галушки", - каже шеф-кухар Клаус Гандер.

Насправді - це не дуже складно. Все, що лишається - кинути галушки у гарячу воду. Для того, щоб галушки зварилися, їм потрібно побути в окропі 10-12 хвилин.

Галушки можна подавати із супом або салатом. До них також можна запропонувати страви з оленини. І ще одна підказка - ніколи не ріжте галушок, їжте їх ложкою.