Лабораторія має власне кафе Deluxe, яке пропонує тільки найкращу їжу. Там ви не знайдете звичайних для таких закладів сосисок. Сьогодні у меню баранина та суші. Загалом у кафе є вісім основних страв, які змінюються щодня.
Над приготуванням всіх цих кулінарних шедеврів працює Клаус Гімбург. Він є шеф-кухарем у Deluxe вже багато років.
"Особливістю наших страв є те, що вони завжди свіжі. Ми все готуємо самі. До того ж у нас різноманітне меню, воно змінюється щодня", - каже шеф-кухар кафе Deluxe Клаус Гімбург.
Клаус не є прихильником стандартних рецептів. За час своєї довгої кар’єри він попрацював у багатьох відомих ресторанах по всьому світі. Тож чому він віддав перевагу простому кафе?
"Тут я можу робити все, що захочу. У нас багато працівників з інших країн світу. Доволі захопливо готувати страви для гурманів, але ми також раді засмажити шніцель для людей, які не такі вибагливі у своїх смаках", - каже шеф-кухар кафе Deluxe Клаус Гімбург.
У європейській лабораторії працює близько 800 людей, які приїжджають до Німеччини зі всіх куточків світу. Аби дати можливість їм почуватися вдома, кухарі готують чимало страв за рецептами різних країн. Попри таку інтернаціональність у меню, їжа в кафе Deluxe є доступною.
Під час обіду кафе переповнене відвідувачами. Однією із страв у сьогоднішньому меню є цесарка в шоколадному соусі. Спершу м’ясо птиці кухар приправляє спеціями і смажить в оливковій олії. Для приготування соусу Клаус Гімбург розігріває 100 грамів шоколаду. Тоді розмішує його з бальзамічним оцтом та цукром. Тепер нарізає смужками спаржу та смажить її разом з м’ясом цесарки.
Особливістю цієї страви є те, що спаржу не потрібно готувати окремо. Врешті кухар додає варені макарони. Страва виходить доволі легкою із свіжими інгредієнтами та без харчових додатків.
Кафе Deluxe - прості страви та вишуканий стиль. Саме те, що треба для науковців, які полюбляють все хороше у житті.