Його концепція виявилася переможною. Мешканців мінливої Польщі, кухар дивує стравами з їхнього дитинства, а туристів - захопленням поляків європейською кухнею.

”Ми живемо у сучасній Польщі. Це країна-член Євросоюзу. Польща важлива складова нової Європи. Я хочу зробити свій внесок у різноманіття Європи. Наша традиційна кухня є її частиною. Це їжа, яка нагадує нам дитинство”, - каже власник ресторану Karczma Lwowska Чезари Фліс.

Шеф-кухарями у ресторані Karczma Lwowska працюють Станіслав Хупа та Маріуш Ратайчак. Майже щодня вони ходять на головний ринок Вроцлава, аби купити необхідні продукти.

”На другу страву ми готуємо печену телятину у лимонному соку. Додаємо до м’яса мигдаль та трохи перцю”, - каже шеф-кухар ресторану Karczma Lwowska Маріуш Ратайчак.

М’ясо печуть впродовж години, час-від-часу скроплюючи його медом та лимонним соком.

”Тепер ми готуватимемо галушки. Це давня страва, типова для польської кухні”, - каже шеф-кухар ресторану Karczma Lwowska Маріуш Ратайчак.

Головний інгредієнт галушок - картопля.

”Кладемо галушки в окріп, але не більш ніж на 10 хвилин”, - каже шеф-кухар ресторану Karczma Lwowska Маріуш Ратайчак.

Тепер кухарі нарізають капусту. Потім знову беруться до м’яса. Нарізають його та викладають на тарілку разом з галушками. Страву поливають соусом і прикрашають петрушкою.