Майже три десятиліття випічкою на святах Віндзорів займався Ендрю Девідсон. Саме цей кондитер створив торт на легендарне весілля принца Чарльза та Діани Спенсер у 1981 році.

Проте Кейт та Вільям вирішили, що самі оберуть ласощі, якими пригощатимуть гостей. Ендрю Девідсон, який виконував замовлення монаршої родини, у 1981 році 6 тижнів займався виготовленням торта - набирав учнів, створював рецепт та варіанти оформлення кулінарного дива.

Торт вийшов на славу - п'ятиярусний і заввишки 2 метри. Випічка Девідсона виграла непросте змагання, адже 23 кулінари претендували на те, щоб представити свої вироби на королівському весіллі. Згодом солодкі шедеври Девідсона були у меню й на весіллі молодшого сина королеви - Едварда, у 1999 році.

У родині Девідсонів рішенням Кейт та Вільяма засмучені. Адже у пекарні вже підготувати унікальний рецепт, який мав вразити молодят.

“Ми, звісно, подали заявку на виготовлення торта, проте її відхилили. Думаю, що Кейт та Вільям вирішили так, бо самі займаються підготовкою весілля, для них головне - власний смак, а не те, що радять у Букінгемському палаці”, - каже Ліз Річардсон ("Celebration Cakes").

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон та принц Вільям стануть подружжям 29 квітня цього року.