Найдорожчими стравами є варена сьомга з маслинами, яка коштує 106,69 гривень за 100 грам страви (вихід – 100/10/10) та смажена печінка вартістю у 177,96 гривень за кілограм, пишуть "Українські новини".
Найдешевшою стравою у меню є закуска з квасолі з томатами та цибулею — 5,86 гривень.
Серед дорожчих закусок є ще бутерброд зі слабосоленої сьомгою за 22,52 гривні. Додамо, що ще місяць тому ця закуска вартувала 20,57 гривень. З нового — бутерброд з лососевою ікрою, який коштує 29,95.
Салат з морською капустою та кукурудзою вартує 7,14 гривень, з квашеної капусти з журавлиною — 12,20 гривень, а з крабовими паличками з сиром і кукурудзою — 9,69 гривень.