Ресторан має великий успіх.

“З учорашнього вечора у мене залишилася одна порція риби. Також декілька молюсків. Все. Решту я продав. Декілька омарів навіть довелося позичати у друга. У мене було своїх вісімнадцять, але я всіх їх продав”, - каже шеф-кухар ресторану Le Nautique (острів Гернсі) Гунтер Ботценгардт.

Морепродукти рибалки виловлюють біля берегів острова щодня. Свою здобич пірнальники збирають на глибині до 20 метрів.
Морські гребінці є фірмовою стравою на Гернсі. Гунтер - один з найкращих клієнтів рибалок. Він замовляє гребінці десятками.

”Щодня я отримаю свіжі продукти. я підходжу та спілкуюся з рибалками. всі вони мої друзі. якщо у них є хороша риба, вони обов’язково притримають її для мене”, - каже шеф-кухар ресторану Le Nautique (острів Гернсі) Гунтер Ботценгардт.

Морські гребінці подають і як закуску, і як основну страву. Фішкою ресторану Le Nautique є крабове різото зі смаженими гребінцями. Рис для делікатесу кухар смажить на маслі з цибулею та білим вином. Потім додає курячий бульйон і помішує страву.
Тоді кухар виймає з панцира краба м’ясо. Додає його з шафраном до різото. Смажить морські гребінці та подає їх з крабовим різото. Страву Гунтер поливає соусом з масла, вершків та кропу.

“Перевагою нашого ресторану є картинка, яка постійно рухається. Приплив змінюється відпливом. Човни несподівано з’являються, і так само несподівано зникають. Картинка, як я вже казав постійно змінюється”, - каже шеф-кухар ресторану Le Nautique (острів Гернсі) Гунтер Ботценгардт.

Пан Гунтер запевняє, що морська їжа у його ресторані найсмачніша. Більшість гостей абсолютно з ним погоджуються.