Він є власником ресторану Les Flocons de Sel. В голові Емануеля постійно з’являються креативні ідеї, навіть коли він розмовляє по телефону.
Емануель Рено (шеф-кухар ресторану Les Flocons de Sel (Франція)): “Всі інгредієнти, які я використовую для страв, є місцевими. Телятину я купую на місцевій фермі, тут також вирощують всі необхідні овочі. У мене навіть є власний рибалка, який забезпечує ресторан фореллю та раками. Молоко, яйця, масло - це все з нашого регіону. Згадані інгредієнти є”.
У ресторані Les Flocons de Sel одночасно може розміститися лише 30 відвідувачів, тому місця у закладі резервують на кілька тижнів наперед. Місцеві мешканці, які уже давно звикли до розкоші, вимагають від кухаря майже неможливого, але Рено любить виклики.
Емануель Рено (шеф-кухар ресторану Les Flocons de Sel (Франція)): “Мені дуже поталанило, що люди, які сюди приходять, люблять сучасну кухню. Нашим відвідувачам подобається куштувати нові страви. Часто постійні клієнти кажуть мені - Емануелю, приготуй нам щось на свій розсуд. Таким чином я маю неймовірну свободу на кухні, і це чудово. Я вільний і можу вигадувати все нові і нові страви”.
Щотижня Емануель використовує для своїх страв цілу коробку трюфелів. Кухар каже, що вони є невід’ємною частиною хорошого меню.
Емануель Рено (шеф-кухар ресторану Les Flocons de Sel (Франція)): “Загалом для мене немає кращих та гірших інгредієнтів. Вони всі однакові. Сьогодні люди іноді вважають омарів чимось особливим, але для мене вони не кращі за картоплю чи інші овочі”.
Однією з найпопулярніших закусок ресторану є листкове тісто з сушеною яловичиною та каштанами, приправлене сіллю та гвоздикою.
Коли тісто спечено, кухар чекає поки воно охолоне, а потім нарізає кубиками яловичину.
Тепер викладає на тарілку ложку каштанового крему, а зверху кладе шматок листкового тіста. Приправляє це все кубиками м’яса та каштанів.
Врешті викладає на страву щойно нарізані шматочки трюфелів.
Смачного.
2 хв
Les Flocons de Sel - креатив, вишукані страви та розкіш
Шеф-кухар Емануель Рено любить задовольняти вишукані смаки мешканців французької комуни Межев.