Дуже швидко Різе здобув собі репутацію водного сомельє і разом зі співавтором Роуз-Марі Донхаус написав книгу.
У ресторані “Перший поверх” відвідувачам є з чого вибирати. Тут 40 видів води з 18 країн – від Аргентини до Нової Зеландії.
Дзюрчання води – це музика для Йерка Мартіна Різе. Він – водний сомельє, яких у Німеччині є лише кілька. Різе керує рестораном “Перший поверх” у Берліні. Три роки тому в нього народилась ідея, окрім винного меню, створити ще й меню води.
Дуже швидко Різе здобув собі репутацію водного сомельє і разом зі співавтором Роуз-Марі Донхаус написав книгу.
У ресторані “Перший поверх” відвідувачам є з чого вибирати. Тут 40 видів води з 18 країн – від Аргентини до Нової Зеландії.