Смакоту виготовляють традиційно вручну.
”Сюди нам не можна, тому що за цими дверима сховано таємницю. Тут троє наших шеф-кухарів, які знають рецепт, щодня роблять тісто та крем”, - каже Міґел Кларінья.
Коштує солодка здоба 90 євроцентів за штуку. Відбою від туристів та місцевих немає. Щодня в лісабонській кондитерській "Антіґа" виготовляють від 15-ти до 50-ти тисяч паштейс-де-белем. Найсмачніші вони - щойно з печі.
1 хв
Паштейс-де-белем - солодка здоба, яку неодмінно слід скуштувати
Криза кризою, а одна річ продається в Португалії незмінно добре: паштейс-де-белем. Це солодка здоба, рецепт якої тримається в таємниці з першої третини XIX сторіччя.