Це справжній рай для любителів зимових видів спорту. Тут ви також знайдете чудове місце, щоб перекусити. Заклад Гостнер Швайгер за своїм сервісом відповідає 3-зірковому ресторану. Ним керує Франс Мулзер. Коли Франс починає готувати - завжди вбирається у свій традиційний костюм. Меню, прикріплене до модринових дощечок - маленьке, однак оригінальне. Аби тут пообідати, треба мати чимало часу. Адже приготування свіжої страви, не така вже й швидка справа. Втім, всі наїдки Франса Мулзера варті того, аби на них почекати. Один з його фірмових делікатесів - суп на сіні. Відвідувач ресторану (Італія, Південний Тироль): “Ми були тут торік, і випадково натрапили на цю страву. Ми побачили як суп із сіна подавали на сусідній столик і теж замовили його. Ми відразу закохалися у цю страву”. Відвідувачка ресторану (Італія, Південний Тироль): “Як він на смак? Суп нагадує поля та сонячне проміння. Саме так я можу його описати”. До супу додають літнє сіно, яке косять на гірських пасовиськах. Його подають у хлібинах, з яких виймають м’якуш. Рецепт приготування супу із сіна кухар тримає у таємниці. Але він радо поділився рецептом іншої своєї страви. Франс Мулсер (шеф-кухар (Італія, Південний Тироль)): “Це оссо букко з молодого поросяти, та кукурудзяна каша”. Спершу кухар приправляє 4 шматки свинячої ноги сіллю та перцем, змащує гірчицею та смажить у дуже гарячій олії. Потім підсмажує нарізану моркву, селеру та цибулю із зубчиком часнику, додає столову ложку томатної пасти та червоного вина. Викладає м’ясо в каструлю. Заливає все бульйоном з телятини і готує на маленькому вогні протягом години. Для приготування кукурудзяної каші Франс змішує сметану з водою та тмином, доводить все це до кипіння. Тепер час на сіль та мускатний горіх. Тоді додає кашу та готує на маленькому вогні півгодини, час від часу помішуючи. Відвідувачам ресторану особливо подобається затишна атмосфера та незабутній краєвид. Дехто замовляє фруктові млинці, інші ж віддають перевагу супу із сіна. Ну а після вишуканого та багатого обіду саме час прогулятися чудовими гірськими стежинками Південного Тиролю.