”Сьогодні ми готуватимемо дві страви. одна традиційна страва із швейцарського регіону Тічіно. Це різото із сиром, артишоками та шафраном. Ще одна страва, яка відповідає нашій філософії - це риба із середземноморським присмаком”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.

Для закладу шеф-кухар Даріо Ранза здобув 16 із 20 нагород ресторанного гіду го мійо. Спеціалізація Даріо - креативні різото.

”Спершу ми чистимо артишоки. Тоді нарізаємо їх та готуємо в оливковій олії. Потім додаємо рис. Дуже важливим є якість рису. Це рис карнарол”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.

Тоді кухар додає трохи шафрану і бульйон з телятини. Саме час на тічінський сир та тертий пармезан.

”Хороше різото повинно бути твердим, і водночас м’яким у середині”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.

В Озері Лугано завжди можна наловити свіжого судака. Даріо довіряє місцевим продуктам, але завжди надає їм середземноморського відтінку.

”Ми змащуємо один бік риби яєчним білком і викачуємо її у сухарях, нарізаних оливках, висушених помідорах і петрушці. Це надає рибі смаку середземноморської кухні”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.

Рибу кухар подає з цикорієм, який готує в оливковій олії з часником та каперсами.

Ресторан вілла Principe Leopoldo - справжня оаза для гурманів.