Це, мабуть, найменший ресторан Гамбурга. Тут усім заправляє кухар, який здобув чимало нагород. Невеличкий зал розрахований на 8 столиків. Кемпф каже, що готування їжі це неначе пристрасть.

Йохен Кемпф (шеф-кухар ресторану Prinz Frederik (Гамбург)): “У нашій справі важливо бути креативним. Світ кулінарії дуже великий, і він постійно збільшується. Ми неначе у раю. Тут ми можемо бавитися. Ми сідаємо на дві-три години за стіл та обговорюємо, що сьогодні готуватимемо”.

Йохен Кемпф вже отримав зірку Мішелін за свої страви для ресторану Prinz Frederik. Аби дотримуватися високих зразків, кухар пропонує стандартні меню.

Йохен Кемпф (шеф-кухар ресторану Prinz Frederik (Гамбург)): “Ми вибрали для вас спеціальне меню - канелоні з фуа-гри, грудинка качки, а також риба, запечена у солоній шкірці з піною із тмину, червоним перцем та артишоками. На десерт буде щось з ананасів, кави та лайму”.

З рибою у Гамбурзі проблем немає. її можна ловити у гавані міста.

Йохен Кемпф (шеф-кухар ресторану Prinz Frederik (Гамбург)): “Ми маємо свіжу рибу. Про те, що вона свіжа, свідчать її чисті очі. Спершу очищаємо рибу від луски, тоді відрізаємо спинні плавці. Для приготування соленої шкірки перемішуємо сіль, муку, крохмаль та яйця”.

Після десяти хвилин перемішування кухар викладає тісто на спеціальний піднос. Тоді кладе на нього рибу.

Йохен Кемпф (шеф-кухар ресторану Prinz Frederik (Гамбург)): “Тепер ставимо її у піч на 35-40 хвилин. Температура має бути близько 220 градусів”.

Йохен Кемпф (шеф-кухар ресторану Prinz Frederik (Гамбург)): “Ми подаватимемо рибу з картоплею. Вирізаємо з картоплин середину та смажимо їх у горіховому маслі. Також печемо маленькі артишоки”.

Якщо ви хочете пообідати у Prinz Frederik, то краще заздалегідь замовте столик. Оскільки всього 30 місць у закладі користуються неабиякою популярністю.