Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Ресторан Acqua Pazza – чудовий інтер’єр та вишукана морська їжа

Ресторани світу 10:06, 31 січня 2011 2561

Це мальовнича гавань італійського портового містечка Понца. Таку ж назву має й острів, на якому воно розташоване.

Шеф-кухар Джіно Пеше живе тут все життя. Ресторан Acqua Pazza колись належав його батькам. У минулому це був невеличкий та малопомітний заклад. Однак, сьогодні пообідати до ресторану приходить чимало знаменитостей.

”Я працюю у ресторанному бізнесі змалку. Перший ресторан у нас з’явився, коли мені було 9 років”, - каже шеф-кухар ресторану Acqua Pazza Джіно Пеше.

Ресторан Acqua Pazza розташований на березі гавані. Не дивно, що багато уваги тут приділяють стравам з риби. Навіть прізвище шеф-кухаря Пеше з італійської означає "риба". Схоже, він добре знається на цьому.

”Тут у Понці ми готуємо типово в італійському стилі. Ми живемо між Римом та Неаполем. Таким чином наша кухня зазнала впливу двох регіонів”, - сказав Джіно Пеше.

Зараз Джіно готує свою улюблену страву - макарони фусілі з морепродуктами. Спершу кухар підсмажує цибулю та моркву в оливковій олії. Тоді додає кальмара.

”Це просто чудова страва, до того ж її легко готувати. Попри це вона дуже особлива. Після кальмара додаємо креветки”, - розповідає шеф-кухар.

Свіжі продукти Джіно вважає запорукою чудового смаку страви.

”Найважливіше, аби риба була на всі 100% свіжою. Якщо ми візьмемо креветку, наприклад, то її можна просто з’їсти, так як роблю це я. Вона має неповторний присмак, дуже солодкий. Але якщо креветка побуде хоча б день у холодильнику, її смак зміниться”, - зазначив Пеше.

Тепер знову повертаємося на кухню. Злегка тушкуємо кальмара і додаємо до нього молюсків. Тепер саме час на італійське біле вино. Змішуємо це все з макаронами. І готово.

Якщо будете на Понці, то не втратьте можливості помилуватися романтичним виглядом гавані та насолодитися вишуканою морською їжею. Саме це найбільше й подобається кухарю Джіно - готувати смачні наїдки та подорожувати гаванню на своєму човні.

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Пропозиції партнерів
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук