Шеф-кухар Джіно Пеше живе тут все життя. Ресторан Acqua Pazza колись належав його батькам. У минулому це був невеличкий та малопомітний заклад. Однак, сьогодні пообідати до ресторану приходить чимало знаменитостей.
”Я працюю у ресторанному бізнесі змалку. Перший ресторан у нас з’явився, коли мені було 9 років”, - каже шеф-кухар ресторану Acqua Pazza Джіно Пеше.
Ресторан Acqua Pazza розташований на березі гавані. Не дивно, що багато уваги тут приділяють стравам з риби. Навіть прізвище шеф-кухаря Пеше з італійської означає "риба". Схоже, він добре знається на цьому.
”Тут у Понці ми готуємо типово в італійському стилі. Ми живемо між Римом та Неаполем. Таким чином наша кухня зазнала впливу двох регіонів”, - сказав Джіно Пеше.
Зараз Джіно готує свою улюблену страву - макарони фусілі з морепродуктами. Спершу кухар підсмажує цибулю та моркву в оливковій олії. Тоді додає кальмара.
”Це просто чудова страва, до того ж її легко готувати. Попри це вона дуже особлива. Після кальмара додаємо креветки”, - розповідає шеф-кухар.
Свіжі продукти Джіно вважає запорукою чудового смаку страви.
”Найважливіше, аби риба була на всі 100% свіжою. Якщо ми візьмемо креветку, наприклад, то її можна просто з’їсти, так як роблю це я. Вона має неповторний присмак, дуже солодкий. Але якщо креветка побуде хоча б день у холодильнику, її смак зміниться”, - зазначив Пеше.
Тепер знову повертаємося на кухню. Злегка тушкуємо кальмара і додаємо до нього молюсків. Тепер саме час на італійське біле вино. Змішуємо це все з макаронами. І готово.
Якщо будете на Понці, то не втратьте можливості помилуватися романтичним виглядом гавані та насолодитися вишуканою морською їжею. Саме це найбільше й подобається кухарю Джіно - готувати смачні наїдки та подорожувати гаванню на своєму човні.