Страви у Blue Pepper подають не всі одразу, а почергово. Це, впевнені кухарі, має допомогти відвідувачам зосередитися на різноманітності смаків кожного делікатесу.

"Все, що відбувається у Нідерландах, нагадує колоніальну еру. Люди тут їдять тільки хороші страви. Тож ми ставимо перед собою завдання - винайти новий сучасний стиль в індонезійській кухні", - каже шеф-кухар ресторану Blue Pepper Вахин Хері Сасміто.

Основних інгредієнтів в індонезійській кухні небагато. Це солодкий перець та перець чилі, цибуля, часник і куркума, яка надає їжі кольору. А ще листя лайму, солодкий горошок, паста з імбиру та часнику, сіль, перець, бульйон та цукор до смаку і звичайно самбал.

У Blue Pepper овочі завжди подають, коли вони ще хрусткі. М’ясо, рибу та морепродукти смажать швидко і вони відразу потрапляють на стіл до відвідувачів.

"Те, що ми зараз готуємо, зараз ви не знайдете у меню. Можливо ця страва з’явиться там згодом. Називається вона - уданг кетчап", - каже шеф-кухар ресторану Blue Pepper Вахин Хері Сасміто.

Ось рецепт - цибулю та пасту з часнику та імбиру кухар смажить на олії. Додає нарізані листки лайму і перцю чилі. Тепер час на креветки. Їх кухар приправляє соєвим соусом. Додає солодкий горошок та перемішує це все на сковорідці. Тепер доливає трошки води і подає страву з рисом.

Цей делікатес легко та швидко готується. Він достатньо смачний, аби спокусити Вас скуштувати й інші страви індонезійської кухні.