Це ресторан одного з найкращих шеф-кухарів світу Жан-Клода Бургеля.

Жан-Клод Бургель (шеф-кухар, Німеччина): "Коли у вас три зірки, то без сумніву ви належите до найкращих. Три зірки означає, що на вас тепер чекає багато такого, чого не було раніше. Вас всюди запрошують. У Франції ви зустрічаєтеся з найкращими кухарями."

Жан-Клод Бургель неначе хірт, який завжди перебуває у пошуках нових ароматів та незвичайних смаків.

Жан-Клод Бургель (шеф-кухар, Німеччина):
"Німеччина відома своєю дичиною. У Франції дичина - наприклад оленина чи зайці не такі смачні як у Німеччині. Я не знаю чому це так. Зате у Франції краща яловичина."

Особливу увагу під час приготування їжі кухар приділяє прянощам. Перед тим як додати до страви, кожну з них він ретельно відбирає. Прянощі повинні містити певну кількість ефірної олії - так як написано у вказівках для німецьких аптекарів.

Ресторан Жан-Клода Бургеля у німецькому Дюссельдорфі - це своєрідний храм хорошої їжі. Гурмани зі всієї Європи приїжджають сюди, аби скоштувати його страви. Зараз Бургель влаштує кулінарний експеримент - готуватиме рибу з присмаком сходу.

Жан-Клод Бургель (шеф-кухар, Німеччина): "Беремо сичуаньський перець, насіння кропу, гвоздику, кардамон, мускат, лаврові листки, зоряний аніс, кмин, часник та підігріваємо це все на маленькому вогні. Тоді додаємо оливкову олію і ставимо настоятися впродовж 20 хвилин."

Тепер кухар додає трохи овочів, а також манго, банани, часник та каррі. Жан-Клод уже підсмажив філе риби-соняшника у підсоленому маслі. Врешті він зливає приправлену прянощами олію. Тоді кухар додає овочі.

Жан-Клод Бургель (шеф-кухар, Німеччина):
"Ось моя фірмова страва - риба-соняшник зі східними прянощами."

Кулінарну сміливість Жан-Клода Бургеля у Франції визнали і надали йому титул лицаря почесного легіону.

Жан-Клод Бургель (шеф-кухар, Німеччина):
"Якщо б я міг прожити життя ще раз, не знаю чи б знову став кухарем. Мабуть я б спробував щось інше. Можливо подався б у музику - став би диригентом."

Та навіть у цьому житті ресторан для Жан-Клода Бургеля є своєрідним концертним залом. Щоправда в ньому лунає не звичайна, а кулінарна музика.