Він не може спізнитися, адже хоче придбати найкращі продукти. Свіжа риба та морепродукти - складники більшості страв півдня Іспанії.
"Мешканці Малаги - гурмани. Вони люблять їсти все потрохи. Але їжа має бути легкою, адже тут дуже спекотно і важкі страви просто не смакують. Люди, зазвичай, насолоджуються невеликими, але добірними порціями", - каже шеф-кухар ресторану Cafe de Paris Хосе Карлос Гарсіа.
Хосе Карлос Гарсіа зібрав команду молодих творчих кухарів. Кілька років тому талант маестро відзначили зіркою Мішелін. Кожна страва Хосе - неповторна, це маленький кулінарний шедевр.
"Наше меню складене таким чином, що ми можемо подати відвідувачам одразу всі страви. Ми готуємо невеличкі порції усіх 20 страв, і гості можуть скуштувати їх за один візит", - каже шеф-кухар.
Однією з фірмових страв ресторану є смажені норвезькі омари у піні з салату латук. Спершу кухар чистить омарів та кладе на них солені морські водорості. Обов’язково загортає омари у макарони - вони зберігають соковитість страви. Потім кухар ошпарює латук. І відразу поміщає його у холодну воду, щоб зберегти колір.
Далі береться за пюре із салату, води та вершків. Розтоплює цукор та додає до нього соєвий соус. Омари недовго смажить на оливковій олії. Тепер залишається вилити піну з салату латук на тарілку, викласти нарізані омари та додати соус.
Зазвичай, омари у Малазі варять, а не смажать. Однак варіації - це частина кулінарної філософії Хосе Карлоса. Саме такий підхід і забезпечив успіх ресторану Cafe de Paris.
2 хв
Ресторан Cafe de Paris - маленькі кулінарні шедеври
Щоранку близько 9:00 шеф-кухар ресторану Cafe de Paris Хосе Карлос Гарсіа їде на центральний ринок іспанської Малаги на своєму "Харлі Девідсоні".