Вона бавиться каструлями ще з дитинства, коли її батьки були власниками маленького ресторану в регіоні Абруццо. Коли Марії було 12, вона вже допомагала на кухні.

На вітрині при вході до ресторану можна знайти рекомендації від відомих ресторанних гідів. Втім, місцеві мешканці, які цінять болонську кухню, не потребують таких підказок. Вони знають з власного досвіду – Caminetto d'Oro - це один з найкращих ресторанів їхнього міста і не лише їхнього. Це прекрасний зразок сімейної справи. Син Марії Паоло не просто обслуговує гостей, він подорожує країною в пошуках найкращих інгредієнтів для своєї мами.

Спершу закуски. Тоді макаронні страви. Після них наїдки з риби або м’яса. Сьогодні це баранячі відбивні із смаженими овочами. Ще одна назва цієї страви - біфштекс по-флорентійськи. У меню ресторану також можна знайти вишукані страви з трюфелів. Перелік наїдків змінюється кожні 20 днів.

"Сьогодні у нас зелена лазанья з гарбузом та пармезаном. Це наша фірмова страва", - каже шеф-кухар ресторану Caminetto d'Oro (Італія) Марія ді Джандоменіко.

Для приготування макаронів потрібна мука та нарізаний шпинат і, звичайно, декілька яєць. Перемішуємо це все разом і тобі добре замішуємо тісто. Тепер розкачуємо тісто і даємо йому полежати 10 хвилин. Розламуємо тісто на шматки і кидаємо їх у підсолений окріп.

"Тепер додаємо трошки сметани або молока, рікоту, а також трохи олії. Тепер додаємо гарбуз", - радить шеф-кухар.

І врешті час на макарони, вони не повинні бути надто м’якими. Добре все перемішуємо. Тепер посипаємо макарони подрібненим печивом та свіжонатертим пармезаном. Страву можна подавати. Смачного.