Нині це один з найвишуканіших закладів Бухареста. Шеф-кухарем ресторану є Добре Тюдор.

Добре Тюдор (шеф-кухар ресторану Casa Doina (Бухарест)): “Це дуже гостинне місце і воно має особливу історію. Ми добре це усвідомлюємо і відчуваємо велику відповідальність, адже ми формуємо уявлення людей про Румунію”.

У Casa Doina вам запропонують типову румунську кухню, яка є унікальною сумішшю різноманітних стилів із відчутним впливом італійської, турецької та балканської кулінарних традицій.

Добре Тюдор (шеф-кухар ресторану Casa Doina (Бухарест)): “Я хочу вам запропонувати типову румунську страву - осетер по-королівськи”.

Кладемо моркву, селеру та кабачок у сковорідку і недовго їх смажимо. Тепер приправляємо філе осетра. Додаємо гриби. Трохи білого вина..., а також, що дуже важливо, сметану для соусу.

Добре Тюдор (шеф-кухар ресторану Casa Doina (Бухарест)): “Тепер куштуємо соус. Осетер готовий, коли у нього хребет відділяється від філе. Але його ще треба трохи готувати”.

Коли риба готова, її разом з овочами викладають на тарілку.

Добре Тюдор (шеф-кухар ресторану Casa Doina (Бухарест)): “Ось наш осетер по-королівськи. Тут у нас також румунська ікра. Її завжди слід подавати першою перед такою стравою, як ця”.

Делікатес подають з білим вином. Стравою можна поласувати в оновленому залі ресторану, або ж у Камі – румунській сільській кімнатці з відкритим вогнем. В цій атмосфері відвідувачі можуть не лише посмакувати румунськими наїдками, але й більше дізнатися про країну.

Добре Тюдор (шеф-кухар ресторану Casa Doina (Бухарест)): “Ми хочемо, аби відвідувачі залишали наш ресторан з відчуттям бездоганності. Ми прагнемо, аби наш заклад відображав гостинність румунського народу”.