Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Ресторан El Bosque - немає потреби жертвувати кількістю заради якості

Ресторани світу 09:53, 12 січня 2011 1630

Херес без сумніву можна назвати раєм на землі. Місто розташоване в Андалусії - автономному регіоні Іспанії, який відомий чистокровними скакунами.

Відвідувачі Королівської школи кінної їзди можуть вивчити тут усі хитрощі цього мистецтва. У центрі Хереса ви знайдете статую, яка свідчить про багатолітню історію вирощування коней.

Багатим життям іспанське місто живе і вночі. Місцеві вино та херес відомі у всьому світі. Цей винний погріб може похвалитися великим вибором - близько 100 тисяч бочок. Деяким з них понад 3,5 століття. Багата культура цього регіону та м’який клімат зробили його популярним серед туристичних фірм.

У вечері тут можна також насолодитися андалуським фламенко. А тим часом кухарі в Альфонсо Кейтерінг готують обід для 120 людей. Багате меню є свідченням того, що немає потреби жертвувати кількістю заради якості.

Кухарі, які обслуговують різноманітні бенкети та вечері, працюють у ресторані El Bosque. Заклад вважають одним з найкращих у Хересі. Власники хочуть, аби так тривало і надалі.

"Ми пропонуємо високоякісні страви, для яких використовуємо усі основні інгредієнти, наприклад оливкову олію, хвіст бика чи шинку. Але нашою фірмовою стравою є риба. Недалеко звідси зустрічаються два моря. Вони забезпечують нас чудовою рибою. Бог нам також подарував хорошу землю, яка допомагає виготовляти добрі вина та херес. Їх ми теж використовуємо для наших страв", - каже власниця ресторану El Bosque Сара Родрігес.

Херес зокрема входить до страви, якою шеф-кухар Мануель Кордоба поділився з нами. Нарізану цибулю він злегка підсмажує на маслі. Потім додає до неї муку, сіль та перець і помішує це все. Тоді до страви виливає трохи хересу, води та вершків. Одночасно кухар підсмажує маленькі помідори, кабачок та оливки на сковорідці.

Коли соус стає густим, Мануель додає рибу і ставить страву у піч. За 5 хвилин окунь у вершковому соусі з хересом можна подавати.

З іспанської "ель-боске" перекладається як ліс. Відповідно і ресторан оточений пальмами. Херес відомий своїм ярмарком коней. Цей захід є одним з найулюбленіших свят мешканців міста.

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук