В закладі страви готують з екологічно чистих продуктів. Тут також подають домашні макарони та свіжу рибу.

"Більшість страв, які ми подаємо, є типовими наїдками для італійської столиці і навколишньої місцевості. Ми завжди у пошуках нових регіональних страв, які ми інтерпретуємо у власний унікальний спосіб. Це концепція нашого ресторану", - каже шеф-кухар ресторану Il Convivio Troiani (Італія) Анджело Трояні.

Власник ресторану Массімо Трояні робить все, аби його гості були щасливими. Він також допомагає відвідувачам вибирати вина. На другу страву у закладі подають макарони аматрачіана.

"Сьогодні ми готуємо аматрачіану. Це одна з класичних страв нашого регіону. Вона походить ще з часів, коли фермери випасали своїх корів у горах. Чоловіки не могли брати багато з собою речей, тому вони віддавали перевагу сушеній їжі. Вона довше зберігалася і її було легше нести. А ми все ще нині насолоджуємося цими макаронами", - розповідає шеф-кухар.

Для приготування страви потрібні сир, цибуля, помідори, два види шинки та прянощі. Спершу кухар тонко нарізає шинку. Тоді варить макарони та смажить шинку. Додає до неї помідори.

"Тепер додаємо соус харіуса", - зазначив Анджело Трояні.

Коли макарони приготовано аль-денте, кухар перемішує їх із соусом.

"Додаємо трошки тертого сиру та свіжо змеленого перцю", - каже шеф-кухар.

Подає страву кухар у тарілці для макаронів та прикрашає її шматочками смаженої шинки.

"Аматрачіана - це саме те, що треба для гурманів, які шукають чогось незвичайного", - вважає шеф-кухар Анджело.

Це порада від чоловіка, який сам є відомим гурманом. Отже, причин, аби відвідати Il Convivio Troiani достатньо. Вибір за вами.