Just Cavalli Cafе - це місцина для людей, які люблять розваги, моду та звичайно хорошу їжу. Заклад став своєрідним храмом вишуканих страв. Ресторан займає площу у 250 квадратних метрів і може похвалитися фантастичною атмосферою. Своєю відмінною репутацією заклад значною мірою завдячує чудовим середземноморським стравам, які готує шеф-кухар Вальтер Валеріо.

Однією з фірмових страв ресторану є оссо-букко. Для приготування наїдку шматки телятини готують у печі з овочами та прянощами. Кухар любить подавати страву з різотто по-міланськи.

“Для різотто я беру шафран, цибулю, масло і рис арборіо, біле вино та бульйон. Я подаю різотто з оссо-буко”, - каже шеф-кухар ресторану Just Cavalli Cafè (Мілан) Вальтер Валеріо.

Різотто потрібно готувати 20 хвилин. Тоді шеф-кухар додає масло та щойно натертий пармезан.

“Важливо гарно прикрасити страву. Для цього ми використовуємо надтонкі шматочки баклажанів, які підсмажуємо при температурі 130 градусів”, - ділиться секретами шеф-кухар.

Оссо-буко та різотто по-міланськи - це основа італійської кухні. Багатою стравою італійці полюбляють ласувати в будь-яку пору року.

“Ось такий вигляд повинна мати страва, коли ми її подаємо”. Just Cavalli Cafè також відоме своїми десертами - так званими “дільче”. Але моделі Роберто Каваллі не наважуються з’їсти щось настільки калорійне, як наприклад “вершки Наполеона”, - зазначив Вальтер Валеріо.

Їх готують з ванільного крему, печива, малини, ожини, полуниці та цукрової пудри. Дуже смачно, та поласувавши таким ви навряд чи влізете у сукню від Каваллі.