"Я готую морського ляща в ейфелівському стилі. Це улюблена страва гравців міланського "Інтера", зокрема Деяна Станковіча", - каже шеф-кухар ресторану Pietro Dell’Oro Деян Міслич.

Для страви потрібні оливкова олія, червоний перець, броколі, філе морського ляща, білі гриби, морква та мука. Спершу кухар розігріває олію. Тоді викачує рибу у муці і смажить її до коричнево-золотистого кольору. Тепер маестро додає свіжі овочі і готує страву впродовж кількох хвилин.

Врешті кухар вливає трохи білого вина, коньяку і рибного бульйону. Потім приправляє перцем, сіллю, майораном, базиліком та розмарином.

"Якось Деян Станковіч замовив рибну страву. Я приготував ось цю, і вона йому сподобалася. Так ця страва потрапила у наше меню", - розповів шеф-кухар.

В ресторані показують усі матчі "Інтера" за участю Деяна Станковіча. Заклад цього футболіста популярний серед мешканців Белграда. Вони люблять середземноморські страви і гордяться успіхами своєї зірки.

"Людей приваблює зірковість Станковіча. Однак, ресторан також має вдале поєднання хорошої атмосфери, сервісу та смачних страв. Думаю, це все разом і зробило заклад таким відомим", - зазначив відвідувач ресторану Pietro Dell’Oro Александр Янковіч.

Рибу загортають в алюмінієву фольгу. Тоді додають алкоголь і ляща можна фламбувати.

"Деяну Станковічу та його колегам по команді завжди подають ще щось до цієї страви. Але наші гості не знають, що це таке. Не скажу про це я і вам", - каже шеф-кухар Деян Міслич.

Здається, маленькі порції не дуже популярні на Балканах. А тепер кульмінація приготування страви. Рибу фламбують дорогою до столу. Це додає наїдку особливого присмаку. Таким делікатесом ви можете поласувати тільки у ресторані Pietro Dell’Oro.