На території цієї прекрасної вілли у Швейцарії розташувався заклад "Принсіпе Леопольдо". Це і п’ятизірковий готель, і храм для гурманів. За кухню тут відповідає Даріо Ранза.

Даріо Ранза (шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo, Швейцарія): "Сьогодні ми готуватимемо дві страви. Одна традиційна страва із швейцарського регіону Тічіно. Це різото із сиром, артишоками та шафраном. Ще одна страва, яка відповідає нашій філософії - це риба із середземноморським присмаком."

Для закладу шеф-кухар Даріо Ранза здобув 16 із 20 нагород ресторанного гіду Го Мійо. Спеціалізація Даріо - креативні різото.

Даріо Ранза (шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo, Швейцарія): "Спершу ми чистимо артишоки. Тоді нарізаємо їх та готуємо в оливковій олії. Потім додаємо рис. Дуже важливим є якість рису. Це рис карнарол."

Тоді кухар додає трохи шафрану і бульйон з телятини. Саме час на тічінський сир та тертий пармезан.
Даріо Ранза (шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo, Швейцарія): "Хороше різото повинно бути твердим, і водночас м’яким у середині. Тепер страву можна подавати. Різото подають як закуску, або як окрему страву, або навіть як додаток до іншого наїдку."

В Озері Лугано завжди можна наловити свіжого судака. Даріо довіряє місцевим продуктам, але завжди надає їм середземноморського відтінку.

Даріо Ранза (шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo, Швейцарія): "Ми змащуємо один бік риби яєчним білком і викачуємо її у сухарях, нарізаних оливках, висушених помідорах і петрушці. Це надає рибі смаку середземноморської кухні."

Рибу кухар подає з цикорієм, який готує в оливковій олії з часником та каперсами. Середземноморський судак готовий. Ресторан вілла "Принсіпе Леопольдо" - справжня оаза для гурманів.