Наїдки маестро - це поєднання традиційної чеської та сучасної міжнародної кухонь. На відміну від сталактитів, їжа у ресторані справжня.

"Наші гості дуже дивуються, коли заходять до ресторану. Вони зачаровано оглядаються довкола та розглядають всі ці фігури на стінах. Дехто дістає фотоапарат і починає фотографувати", - розповідає представник ресторану Triton (Прага) Карел Дубек.

Інтер’єр ресторану Triton не змінювали з часів відкриття закладу, а це було ще у 1912 році. Тому й досі відвідувачі обідають під пильним поглядом безлічі давньогрецьких міфічних істот. За меню у закладі відповідають менеджер Якуб Пажут та шеф-кухар Міхал Новак. Вони знають, що менше може означати лише краще. Меню закладу невелике, але без сумніву там ви знайдете тільки найкращі страви.

"Як правило, ми змінюємо меню раз на півроку. Звичайно ж, ми маємо і сезонні страви. Наприклад, є дні спаржі або ж дні божоле нуво у листопаді", - каже менеджер ресторану Якуб Пажут.

Фірмовою стравою Triton є смажені абрикоси з ванільним морозивом. Для соусу кулінар змішує молоко, муку, біле вино та лікер Гран Марньє. Суміш, якою абрикоси вкриватимуть зверху, кухар готує з молока, яєць та муки. Абрикоси маестро розрізає навпіл і наповнює морозивом. Тоді складає половинки докупи і ставить у морозилку. Соус кухар довершує полуницею. Тепер змочує заморожені абрикоси у спеціальній суміші, смажить їх і посипає цукровою пудрою. Смачного!