Коли Росс чарує над своїми стравами, Мартін Корбетт приділяє увагу відвідувачам. Чоловіки разом відкрили ресторан Chapter One ще у 1992 році. Серед клієнтів закладу чимало знаменитостей - тут бували Аль Пачіно, Крістіна Агілера та Ральф Файнс.

“Важливо, щоб усі наші відвідувачі почувалися бажаними у ресторані. Немає значення, чи приходять вони сюди раз на рік, раз на 5 років або щодня. Ми до всіх ставимося, неначе вони прийшли до нас вперше”, - каже співвласник ресторану Chapter One (Дублін) Мартін Корбетт.

Росс Льюіс не визнає напівфабрикатів. Все у ресторані готує він та його помічники. Мистецтво приготування страв кухар вивчав у Нью-Йорку, Лондоні та Швейцарії.

“Двічі на тиждень до ресторану приходять фермери, які вирощують екологічні продукти і продають їх нам. Я купую усе, що вони приносять. Цибуля, яку вирвали зранку, буде в нас о 1 або 2 годині дня. Таким чином смак продуктів зберігається просто чудово”, - зазначає шеф-кухар ресторану Chapter One Росс Льюіс.

Для нас Росс приготує камбалу, фаршировану крабовим мусом.

“Мус з м’ясом крабів, коріандром та лимонною цедрою”, - каже шеф-кухар.

Мус кухар намащує на філе риби. Соус Росс готує так: спершу обсмажує цибулю, потім додає оцет з хересу і курячий бульйон. Готує це все впродовж 10 хвилин. Фаршировану рибу кухар смажить по 3 хвилини на кожному боці. Аби зробити соус густішим, потрібне масло. Тоді Росс додає мідії, кульки з огірка, імбир та соєвий соус. До камбали кухар вливає трошки білого вермуту. І фірмова страва з ірландських інгредієнтів готова.

“Ось це чорна ірландська камбала, фарширована атлантичними ірландськими крабами. Тут також горохове пюре, соус з оцту і сої, крім того фрикасе з мідій, огірка та цибулі. Насолоджуйтеся”, - каже Росс.

Вишукана їжа та бездоганний сервіс - саме це поєднання принесло ресторану Chapter One чимало нагород. Серед них і зірка Мішелін.