Загалом з'їдять 300 кілограм делікатеса.
Мета організаторів - повернути мідіям колишню популярність та доступність.
Наразі середньостатистичний українець з’їдає за рік лише 100 грамів цього продукту.
Фестиваль мідій у Криму проходить уже вдруге.
Кулінари та гурмани зібрались в Севастополі на Фествиаль мідій. Впродовж 3 днів у ресторанах, що беруть участь у заході, готуватимуть тільки цих морських молюсків.
Загалом з'їдять 300 кілограм делікатеса.
Мета організаторів - повернути мідіям колишню популярність та доступність.
Наразі середньостатистичний українець з’їдає за рік лише 100 грамів цього продукту.
Фестиваль мідій у Криму проходить уже вдруге.
м.Київ,
вул. Володимирська 61/11, офіс 50