"Меню складалося задовго до церемонії. Ми витратили кілька місяців, включили традиційні частування і нові рецепти", - розповів Пук, який в 19-й раз організовує урочистий банкет.

Кулінари приготують до 50 вишуканих страв з м'яса і риби, а також вегетаріанські страви.

Гостям запропонують тисячі канапе з різноманітними начинками, тортелліні з каштаном, коктейлі з креветок і свіжі устриці.

Майстер обіцяє приготувати свій фірмовий пиріг з маринованої куркою і чорними трюфелями, ловлення ягнятину, а також піцу з копченим лососем.

"Нам доводиться дотримуватися традиції, оскільки багато членів Академії люблять бачити на столах знайомі страви", - зазначив кухар. Одне з традиційних частувань - печені фігурки у вигляді статуеток "Оскара" з копченим лососем і фаршировані чорною ікрою.

Гостям також запропонований тартар з тунця зі зеленими оливками, закуски з м'яса краба, міні-бургери з ніжної японської яловичиною, сиром чедер і морепродуктами.

Новинкою частування стане приготований на пару червоний морський окунь з тайськими травами з гарніром з салату з ловлення персиків.

Кулінари подбали і про вегетаріанців, яким запропонують покуштувати артишоки на грилі з овочевим вінегретом, буряк з пряним горіховим соусом, суп із сочевиці. На десерт - кілька сортів морозива зі шматочками грейпфрута "Конкорд", а також статуетки "Оскар" з чорного шоколаду, покриті золотистою пудрою.

Гостям подадуть 6 тис. коктейлів на основі шампанського, апельсинового лікеру і смородинового соку.

Нагадаємо, що церемонія нагородження "Оскар" відбудеться 24 лютого 2013 року.