Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Що потрібно, щоб вам дозволили в'їзд до Великобританії?

      603 Читать новость на русском
      Великобританія
      Великобританія / zn.ua

      Великобританія – країна, яка традиційно насторожено ставляться до приїжджих туристів.

      В першу чергу це виражається в суворій візовій політиці, яка за статистикою не пропускає в країну близько чверті всіх тих, хто подає заяву на візу.

      Отримати національну візу в королівство можна в візових центрах, подавши анкету і зібравши необхідний пакет документів. Якщо не вдаватися в подробиці, головною метою всіх документів – переконати працівників візового центру, що ви їдете в країну тільки з вказаною метою і не плануєте там нелегально залишатися понад установлений термін. Багато чого в процесі переконання залежить від людського фактора, але й документи повинні бути в ідеальному порядку.

      Як правило, якщо вам потрібна віза до Великобританії, то все починається з заповнення анкети з фото. Документ заповнюється суворо англійською, в нього вклеюється фото згідно з правилами центру. Звичайно, потрібен буде і закордонний паспорт, термін дії якого не закінчується хоча б в найближчі півроку. Від вас зажадають копії всіх сторінок закордонного паспорта і попередніх закордонних паспортів. Наявність віз до Єврозони в минулому буде додатковим плюсом.

      Ви повинні будете підтвердити мету поїздки в королівство. Це можуть бути документи з готелю, який ви забронювали, туристичний ваучер. Якщо вас запрошують в країну, це також потрібно підтвердити, як і фінансове становище того, хто запрошує. Потрібно також надати зворотний квиток з датою, яка відповідає візі.

      Для отримання візи будуть потрібні документи про сімейний стан, наявність власності на території вашої рідної країни, довідки з місця роботи та з банку. Іншими словами, працівникам візового центру потрібно буде навіяти думку, що ви досить забезпечені у себе в країні, і вас тут «тримає» робота, сім'я, нерухомість та бізнес.

      Якщо документи зібрані неправильно, якщо вам не вдається переконати візового працівника, якщо ви надали неправдиву інформацію, і через ряд інших причин вам можуть відмовити у видачі візи. При повторній відмові вам також можуть заборонити в'їзд в країну на тривалий термін. Якщо ви не впевнені в тому, що ви самі зможете підготувати всі документи і подати їх до візового центру, рекомендується звертатися за платними послугами профільних фахівців, які допомагають в отриманні візи. Бажано зупинити вибір на тих, у кого є позитивні відгуки і які беруть оплату тільки після успішного отримання візи.

      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин

      Читай новини навіть без інтернету

      Завантажити

      Читай новини навіть без інтернету

      Залиште відгук