Маслюки зі сметаною та картоплею – це проста й смачна страва. Рецепт ідеально підходить для тих, хто цінує домашню кухню. Як їх приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на ОГО.
Цікаво Ектор їх зацінив: як приготувати лиґанці з бринзою
Маслюки в сметані з картоплею
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів маслюків;
– 500 грамів картоплі;
– 1 цибулина;
– 2 столові ложки сметани;
– 3 столові ложки олії;
– чорний мелений перець – до смаку;
– сіль – до смаку.
Приготування:
- Очистьте гриби та добре промийте.
- Великі маслюки наріжте на 2 – 3 частини, а дрібні залиште цілими.
- Картоплю подрібніть на середні шматочки й відваріть до готовності.
- Цибулю наріжте півкільцями.
- На розігрітій сковороді обсмажте маслюки в олії до повного випаровування рідини.
- Потім додайте трохи олії, покладіть цибулю і готуйте, помішуючи, 5 – 7 хвилин.
- Додайте до грибів сметану, посоліть і поперчіть до смаку, добре перемішайте, накрийте кришкою та тушкуйте ще 2 – 3 хвилини.
- Додайте відварену картоплю, знову перемішайте, протушкуйте 2 хвилини та подавайте до столу.
Смачного!
В нього буде особливий смак: що варто додати до оселедця.