Мовиться про рукав. Саме в ньому тушкована капуста виходить неймовірно ніжною, й водночас соковитою. Як приготувати тушковану капусту з грибами у рукаві, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.

Читайте також Гості проситимуть рецепт: готуємо буряковий мус з оселедцем, який перевершить відому "Шубу"

Тушкована капуста з грибами у рукаві

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– капуста – 600 грамів
– цибуля – 2 штуки
– гриби – 300 грамів
– морква – 1 штука
– помідор – 2 штуки
– олія – 2 столові ложки
– сіль, перець спеції – на смак

Приготування:

  1. Нашинкуйте дрібно капусту, почистьте й наріжте кубиками цибулю, натріть моркву, наріжте й обсмажте гриби.
  2. Змішайте ці інгредієнти разом у мисці, й додайте томат, олію, сіль та спеції й знову ретельно перемішайте.
  3. Складіть капусту в рукав для запікання й відправте у духовку, розігріту до 200 градусів. Готуйте протягом 50 хвилин.

Тушкована капуста з грибами готова!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як смачно замаринувати кальмари.