Соковиті зерна граната додають йому яскравості та свіжого смаку. Як приготувати неймовірний салат розповідає 24 Канал з посилання на TikTok IraMaksymchuk.
Цікаво Як перетворити звичайні інгредієнти на кулінарний шедевр: рецепт салату з гарбуза
Салат віночок з гранатом
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів запеченого філе курячого стегна;
– 150 грамів шампіньйонів;
– 1 цибулина середнього розміру;
– 50 грамів твердого сиру (натертого);
– 30 грамів улюблених горіхів (наприклад, пекан);
– 2 зубчики часнику;
– 2–3 столові ложки майонезу;
– кріп – для прикраси;
– зерна гранату – для декору;
– сіль, перець – до смаку;
– рослинна олія – для смаження.
Як зробити салат "віночок": відео
Приготування:
- Підготуйте запечене філе курячого стегна. Наріжте його невеликими шматочками.
- Шампіньйони промийте й наріжте скибочками.
- Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте гриби разом із цибулею на невеликій кількості рослинної олії до золотистого кольору. Додайте дрібно нарізаний часник наприкінці смаження для аромату.
- Зніміть сковорідку з вогню й дайте начинці трохи охолонути.
- Натріть твердий сир на дрібній тертці.
- Підготуйте улюблені горішки (пекан або інші).
- За бажанням їх можна трохи підсмажити на сухій пательні.
- У великій мисці змішайте нарізане куряче філе, обсмажені гриби з цибулею, натертий сир і подрібнені горіхи. Додайте майонез та ретельно перемішайте. Посоліть і поперчіть до смаку.
- На тарілці сформуйте з готової маси "віночок" або іншу форму на ваш розсуд.
- Прикрасьте страву свіжим кропом і зернами гранату.
- Подавайте до святкового столу. Страва виходить дуже смачною та ароматною!
Смачного!
У нього захопливий смак: готуємо салат "Чоловічі сльози".