Соковиті зерна граната додають йому яскравості та свіжого смаку. Як приготувати неймовірний салат розповідає 24 Канал з посилання на TikTok IraMaksymchuk.

Цікаво Як перетворити звичайні інгредієнти на кулінарний шедевр: рецепт салату з гарбуза

Салат віночок з гранатом

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 200 грамів запеченого філе курячого стегна;
– 150 грамів шампіньйонів;
– 1 цибулина середнього розміру;
– 50 грамів твердого сиру (натертого);
– 30 грамів улюблених горіхів (наприклад, пекан);
– 2 зубчики часнику;
– 2–3 столові ложки майонезу;
– кріп – для прикраси;
– зерна гранату – для декору;
– сіль, перець – до смаку;
– рослинна олія – для смаження.

Як зробити салат "віночок": відео

Приготування:

  1. Підготуйте запечене філе курячого стегна. Наріжте його невеликими шматочками.
  2. Шампіньйони промийте й наріжте скибочками.
  3. Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте гриби разом із цибулею на невеликій кількості рослинної олії до золотистого кольору. Додайте дрібно нарізаний часник наприкінці смаження для аромату.
  4. Зніміть сковорідку з вогню й дайте начинці трохи охолонути.
  5. Натріть твердий сир на дрібній тертці.
  6. Підготуйте улюблені горішки (пекан або інші).
  7. За бажанням їх можна трохи підсмажити на сухій пательні.
  8. У великій мисці змішайте нарізане куряче філе, обсмажені гриби з цибулею, натертий сир і подрібнені горіхи. Додайте майонез та ретельно перемішайте. Посоліть і поперчіть до смаку.
  9. На тарілці сформуйте з готової маси "віночок" або іншу форму на ваш розсуд.
  10. Прикрасьте страву свіжим кропом і зернами гранату.
  11. Подавайте до святкового столу. Страва виходить дуже смачною та ароматною!

Смачного!

У нього захопливий смак: готуємо салат "Чоловічі сльози".