Угода розрахована до квітня 2021 року.Як наголосив П'ятов, йому подобається цей банк, як вони фокусуються на спортивну нішу.

Читайте також Ла Ліга організувала онлайн-турнір FIFA 20 серед іспанських клубів

Співзасновники розповіли воротарю про свої майбутні плани та мрії.

Мені подобається, що мобільний банк sportbank – це не тільки бізнес, а ще й підтримка, мотивація спортсменів, марафонців, бігунів і всіх українців, які за активний спосіб життя. Я поділяю цінності проєкту і буду допомагати команді утримувати високу мотивацію до спорту і здорового способу життя,
– сказав П'ятов.


Андрій П'ятов – амбасадор спортивного банку

Співзасновник банку розповів про те, чому компанія вибрала П'ятова. Цей спортивний банк створений для того, щоб допомагати українцям, які цікавляться спортом, тримати темп і освоювати нові можливості. Андрій, на їх погляд, ідеально вливається в команду і буде допомагати засновникам об'єднувати спорт, естетику, технологічність і взаємну підтримку.

Sportbank – це перший спортивний мобільний банк в Україні. У настільки класичному продукті ми поєднали два важливих аспекти для прогресивних українців: технологічність і мобільність в фінансових питаннях. Це своєрідний особистий код, атрибут спортсмена, вболівальника.

Слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram.