На відміну від армій радянського зразка, за одним столом у їдальні сидять і рядові, і офіцери. Їжа готується одна на всіх. А якість їжі – під серйозним контролем.

У меню входять: макарони в маслі, лобіо або квасоля, рисовий суп, свиняче печеню, 2 види салату, а також цукерки з печивом на десерт. Лимонад, мінералка, хліб – на кожному столі. Порція досить умовна, а "добавка" – звична справа.

Повний випуск програми "Настоящее время" дивіться тут.

Готують і шашлик за НАТівський зразоком, а також "лобіо" – популярну грузинську страву.

Зі слів місцевого капелана, кухарі готують і пісну їжу, йдучи на зустріч військовослужбовцям, що дотримуються релігійніих традицій. Загалом, страви є на будь-який смак, і військові цілком задоволені таким харчуванням. Тут пропонують страви і для вегетаріанців.