Головний технолог заводу "КВК", Сергій Григоренко розповідає :"Наш продукт "Рідна роса" особливий тим, що при виготовлені не додають жодних добавок. Технологія полягає в досвіді професіоналів, в інноваційних технологічних процесах, велике значення має виробництво, розлив та дегустація напою".
Гліцерин та концентрат лактулози найпоширеніші з додатків. Вони можуть спричинити неприємні наслідки вживання алкоголю. Споживачів закликають звертати увагу на інформацію щодо складу та створення продукту. "Ми прагнули, щоб вживаючи наш продукт "Рідну росу" люди отримували задоволення і ніяких наслідків після цього не було" - зауважує директор заводу "КВК", Галина Прокопчук.
Продукція "Кримської водочної компанії", яка є одним з найбільших виробників алкоголю в Україні, неодноразово відзначалась численними міжнародними виставками і форумами. Вона експортується в більш, ніж 20 країн світу.