Досягти якостей справжнього фарфору, що вже протягом століть захоплює чистотою білого кольору на напівпрозорою витонченістю, зовсім не легко. Адже його цінність визначають 4 фактори: матеріал, форма, декорування та полива. Якість же фарфорової маси залежить від умісту в ній коаліну – білої глини. Що вища його якість, що більше він однорідний, то кращим буде фарфор, - стверджують !бельгійскі фахівці, творці колекції Hotel Line від BergHOFF.

Тут поєднані високоякісна сировина і довершені технології виробництва, адже перевірити якість фарфору дуже просто. Спочатку подивитися крізь виріб на світло – він має бути напівпрозорим і тонким. А його гладка поверхня – без горбочків та подряпин. Якщо ж легенько вдарити ложечкою – звук повинен бути високим, мелодійним і довготривалим.

Усі ці якості, зібрані воєдино, ще раз підтверджують, що у руках справді високоякісний виріб. Тому фарфор колекції Hotel Line від BergHOFF - надзвичайно міцний, а від подряпин столовими приборами виріб захищає спеціальна скляна глазур. Вона екологічно чиста і не містить у своєму складі ні свинцю, ні кадмію.

Краї тарілок та чашок із колекції HotelLine трошки потовщені, що оберігає вироби від дрібних пошкоджень та тріщин. А спеціально розроблена фахівцями BergHOFF форма дозволяє компактно зберігати посуд, економлячи при цьому місце у кухонних шафах.

Окрім посуду для повсякденного вжитку до колекції Hotel Line від BergHOFF входять предмети сервирування святкового столу: блюда, соусники, салатниці, форма для випікання тощо. Адже настрій від вживання їжі починається від посуду, на якому його подають, вважають у BergHOFF.