Для торгової марки "Шаланда" такі відзнаки стали традиційними - кажуть представники компанії - бо впевнені у відмінній якості продукту. Розповідають, ікру виготовляють на Далекому Сході. Там її виробляють протягом чотирьох годин з моменту вилову риби. Використовують лише перший сорт червоної ікри, що є найвищим для кав'яру.

Цього року "Шаланда" відзначена нагородами міжнародних конкурсів Продекспо та Word Food-2014. Окрім того, "Шаланда" отримала нагороду Фаворити успіху в двох категоріях: вибір експертів та вибір зірок, - розповідає Євгенія Плясова, бренд-менеджер ТМ "Шаланда".

Напередодні новорічних свят попит на ікру збільшується, кажуть експерти. Зазвичай, виробники заохочують покупців низькими цінами. Фахівці ж застерігають особливо прискіпливо обирати продукт. Наголошують - якісна ікра дешевою не буває.